Wachten op Punctie

Regelmatig komen er berichten in de media of op het internet, die een belofte inhouden, maar is dat ook altijd zo? kankerpatienten en hun families zijn vaak wanhopig op zoek naar dat 'ene middel' die genezing kan brengen. Helaas is dat ook bekend bij mensen die er zelf 'beter' van willen worden... Een forum discussie over zin en onzin!
Mercurius
Lid
Berichten: 1
Lid geworden op: Do 19 Jun 2014 12:24

Wachten op Punctie

Berichtdoor Mercurius » Do 19 Jun 2014 12:38

Goedendag allemaal,
mij even voorstellen. Ik heb in 2000 M. Hodgkin ontwikkeld. Ben hiervoor bestraald aan hals en bovenste thorax, 36 keer. Veel nabehandeling gehad met veel onderzoeken van Ct scans Mri, Pet scan en veel bloedonderzoek. Heb geen chemo gehad. Ging eigenlijk de laatste jaren goed, behalve het laatste half jaar. Werd vaker heel misselijk en steken in de buik aan de linkerkant. Nu na weer een volledige Ct scan met contrast vloeistof van zowel hal thorax als buik. Uitslag grote klier in de buik. Het wachten is nu op de oproep om onder Ct begeleiding
deze klier te puncteren en voor histologie onderzoek te laten verrichten. Na deze uitslag weet ik meer, maar de zenuwen gieren een beetje door mijn keel. Het gaat ook geen moment uit je gedachten. Ik hou jullie op de hoogte.
groet. :(

Terug naar “Een gewaarschuwd mens telt voor 2”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast