Flaraxin in beslag genomen door Belgisch parket

Regelmatig komen er berichten in de media of op het internet, die een belofte inhouden, maar is dat ook altijd zo? kankerpatienten en hun families zijn vaak wanhopig op zoek naar dat 'ene middel' die genezing kan brengen. Helaas is dat ook bekend bij mensen die er zelf 'beter' van willen worden... Een forum discussie over zin en onzin!
Gebruikersavatar
tomvdwal
Administrator
Berichten: 63
Lid geworden op: Di 15 Jan 2002 22:27
Locatie: Medemblik
Contact:

Flaraxin in beslag genomen door Belgisch parket

Berichtdoor tomvdwal » Zo 01 Mei 2011 09:17

HASSELT - Het parket van Hasselt nam bij huiszoekingen bij de No Cancer Foundation in Hasselt geneesmiddelen tegen kanker in beslag. Die krijgen ze niet terug.

De No Cancer Foundation (NFC) is een internationale vereniging die strijdt tegen kanker en haar hoofdkwartier in Hasselt heeft. Het parket van Hasselt hield op 7 april huiszoekingen op verschillende adressen in Hasselt. Het nieuws raakte nu pas bekend. 'Bij de huiszoekingen ging het om vijf staalnames van het geneesmiddel Flaraxin die in beslag werden genomen', zegt parketwoordvoerder Robrecht De Keersmaecker. 'Er werd niets anders meegenomen. De huiszoekingen zijn er gekomen na een tip van het Federaal Agentschap voor Geneesmiddelen en Gezondheidsproducten (FAGG).'De NCF wordt verdacht van oplichting. Volgens specialisten is het geneesmiddel puur bedrog. Flaraxin wordt verkocht als wondermiddel tegen tumoren bij kankerpatiënten. Het middel is niet erkend als medicijn.

Volgens de NCF krijgt de vereniging binnenkort de staalnames terug. Maar het parket van Hasselt ontkent dat met klem. 'Dat is zeker niet het geval', zegt Robrecht De Keersmaecker.De staalnames worden in een lab geanalyseerd. Het parket blokkeerde ook verschillende bankrekeningen van NCF. De vereniging zegt dat ze niemand wil oplichten en dat het gaat om 'een natuurproduct dat de zware metalen uit het lichaam zuivert' en dat ze tegengewerkt wordt door de officiële kanalen.

Bron: http://www.nieuwsblad.be 30-04-2011
http://www.kankernieuws.info

ravenblanket
Lid
Berichten: 2
Lid geworden op: Ma 10 Feb 2014 21:10
Locatie: nijmegen
Contact:

Re: Flaraxin in beslag genomen door Belgisch parket

Berichtdoor ravenblanket » Di 11 Feb 2014 10:14

Flaraxin is een efficiënt anti kanker product op natuurlijke basis dat klinisch bewezen heeft verantwoordelijk te zijn voor een verbetering van de algemene toestand van patiënt, een niet te onderdrukken hemopoiesis, die geen nadelig effect heeft op het centraal zenuwstelsel en de verstoring van de functie van uiterst belangrijke organen zoals (lever, nieren, hart-systeem (CVS)). Het ontbreekt aan toxische verschijnselen met een zeer zeldzame uitzondering van bijwerkingen.

Nou heb ik mij nog niet verder verdiept in het middel dus ik weet niet of Falraxin een goed middel is. Ik zou hier gewoon wat meer info over inwinnen Wat ik wel weet is dat de Farmaceutische Industrie niet wil dat er natuurlijke produkten op de markt komen die niet te patenteren zijn omdat er anders geen geld te verdienen valt .Er zijn zoveel gevallen bekend van natuurlijke middelen tegen kanker die in de doofpot gestopt worden simpelweg omdat het om natuurljke preparaten gaat. Alternatieve genezers worden in gevangenissen gezet of bedreigd door de FDA omdat ze kankerpatienten hebben genezen met abrikozenpitten (b17 -Laetril) , Essiac ,paddestoelen enz. De lijst is groot.Wat we in het achterhoofd moeten houden is dat de Farmaceutische industrie niet zo graag heeft dat we beter worden anders stort er een hele markt in! .Natuurlijke middelen kunnen niet gepatenteerd worden zo simpel is het, en geen patent, geen geld!
En ik zeg niet dat alle natuurlijke middelen goed zijn .Er zullen ook hier best een boel charlatans onderweg zijn maar die misbruik maken van de situatie.Goed uitkijken en zelf verder op onderzoek gaan zou ik zeggen .
je bent nooit uitbehandeld


Terug naar “Een gewaarschuwd mens telt voor 2”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 3 gasten