Flaraxin, als je er in gelooft, dan helpt het natuurlijk

Regelmatig komen er berichten in de media of op het internet, die een belofte inhouden, maar is dat ook altijd zo? kankerpatienten en hun families zijn vaak wanhopig op zoek naar dat 'ene middel' die genezing kan brengen. Helaas is dat ook bekend bij mensen die er zelf 'beter' van willen worden... Een forum discussie over zin en onzin!
Gebruikersavatar
tomvdwal
Administrator
Berichten: 63
Lid geworden op: Di 15 Jan 2002 22:27
Locatie: Medemblik
Contact:

Flaraxin, als je er in gelooft, dan helpt het natuurlijk

Berichtdoor tomvdwal » Za 17 Jul 2010 12:49

Op het internet circuleert een nieuwe belofte om kankerpatienten:Flaraxin is de naam. "dit wondermiddel' wordt aangeboden in flesjes en tabletten van resp 450,00 tot 800,00 euro : De grote drijfveer achter dit verhaal is de " No cancerfoundation. Zie: https://sites.google.com/site/nocancerfoundationnl/, Op deze website van het onbekende en pas opgerichte (2010) ' Nocancerfoundation', wordt gelijk ook aangegeven hoe u voor 30,00 euro de oprichters van de initiatief kunt sponsoren. De website oogt weinig professioneel en is gemaakt met het gratis google website programma. Dus wij vrezen dat het grote geld nog moet binnenkomen! De bewering dat zij kinderen met kanker in de hele wereld willen helpen is dus nogal een ' statement' Er moeten daarvoor nog eerst wel wat flesjes en tabletten verkocht worden lijkt ons zo.

Zover wij het kunnen bekijken, is de Nocancerfoundation 'opmerkelijk te noemen. Als wij kijken naar de samenstelling van het bestuur, dan zie wij b.v. dat de secretaris van Nocancerfoundation . Bogdan Andrey is. ziehttp://whois.domaintools.com/stccc-phoenix.com. Op zijn Linkedin profiel is te lezen: l Researcher at IMO, University of Hasselt One of the owners at Scientific & Treatment Center for Cancer Curing “Phoenix” Hoe onafhankelijk kan men zijn? De eigenaar ván Phoenix in het bestuur van Nocancerfoudation!

Een veiligheiddeskundige wordt gemoemd incl. certificaat en ook dat is misleidend te noemen. Deze is gespecialiseerd in bedrijfsveiligheid, en niet in medicijnen, daarvoor moet u bij EMA zijn (voorheen EMEA). Voor de andere leden moet u maar even Googlen op naam...lijkt mij zo

Over het middel is geen enkel wetenschappelijk onderzoek te vinden,( dan wat beweert wordt door de fabikant zelf) Bewijs en/of publicatie op erkende websites of pubmed zijn eveneens niet aanwezig. De website verwijst naar een bedrijf in de oekraine (Phoenix) en naar getuige verklaringen van (Nederlandse) kankerpatienten. Deze verklaringen, hoe goed ook bedoeld, zijn natuurlijk van geen enkele waarde als deze niet wetenschappelijk worden ondersteund.

SDK kan er niet vaak genoeg op wijzen dat er geen (wonder)middelen bestaan, die alle kankers kan genezen (was dat maar waar) Kanker is een verzamelnaam van vele uiteenlopende ziektes, die elk een eigen behandeling nodig hebben, maar een ding gemeen hebben, een ongeremde celgroei!

De promoters van Flaraxin, wijzen ook het feit dat het middel heel goedkoop(?)is, en dat het daardoor niet interressant zou zijn voor farmaceuten. Omdat deze alleen uit zijn op eigen gewin. Het ligt allemaal even gecompliceerder. Voordat een medicijn wordt goedgekeurd duurt het vaak jaren van testen, en de clinical trails zijn zeer kostbaar. Het proces van ' clinical trails' is gebonden aan zeer strenge regelgeving om.....juist de patient te beschermen. En succesvol, steeds meer mensen genezen van kanker dankzij wetenschappelijk onderzoek.

Flaraxin hoort daar beslist niet onder. Ook lazen wij dat het natrium + bicarbonaat zou zijn, + wat kruiden, Zout dus! ( en dan zijn 8 flesjes met een zout oplossing voor 450,00 wel aan de dure kant, nietwaar?

SDK is altijd de mening toegedaan dat een ieder vooral moet doen wat hij zelf wilt, dat is zijn eigen verantwoording. Wij waarschuwen echter voor ongefundeerde beweringen en adviseren om altijd een reguliere arts te raadplegen bij elk gebruik van 'onbekende' veel belovende $$$$$ middelen, Een gewaarschuwd mens telt voor twee.

Elke gefundeerde en wetenschappelijke bijdrage van uw kant is welkom. ' Leken beweringen' kunnen wij niet zo veel mee, deze worden ook verwijderd! SDK heeft inmiddels de Nederlandse en Belgische autoriteiten vragen gesteld over Flaraxin. Wij houden u op de hoogte!

Tegenoffensief
Inmiddels worden op de website van Nocancerfoundation, allerlei brieven gericht aan SDK gepubliceerd. Met name over (erkende) medicijnen die in een nieuwsartikel stonden op de website van SDK, Dit nieuwsartikel is overgenomen van de Nederlandse Federatie kankerpatienten, een zeer betrouwbare bron dus. Met deze actie probeert men zand in de ogen te werpen van de lezers. Deze middelen zijn goedgekeurd door EMA, (voorheen EMEA) de toezichthouder van Europa, die alle medicijnen goed of afkeurt, iets wat aan Flaraxin ontbreekt!

Nocancerfoundation noemt als voorbeeld (het oude) geïmpregneerd hout, maar dat staat hier helemaal los van (daar zijn wij overigens ook geen voorstander van, dit hout is giftig en kankerverwekkend). De toon is agressief en de links in ons schrijven worden veranderd door Nocancerfoundation richting hun eigen informatie Concreet: Het is een opmerkelijk gezelschap, waar u gemakkelijk uw geld aan kunt kwijt raken. Wie wordt er hier nu beter van?

Zie ook de discussie op NUJIJ http://wwww.nujij.nl/no-cancer-foundation.9293272.lynkx. Meer mensen stellen er vraagtekens bij!
En de uitslag van de zoektocht naar de erkenning van Flaraxin op EMA en FDA, zie het andere bericht in dit Forum

Tom van der wal

DonnieB
Lid
Berichten: 1
Lid geworden op: Ma 30 Aug 2010 22:49

Re: Flaraxin, als je er in gelooft, dan helpt het natuurlijk

Berichtdoor DonnieB » Di 31 Aug 2010 00:39

Beste Tom,

Ik volg momenteel de discussie op internet over Flaraxin omdat iemand in mijn omgeving het gebruikt.

Wat mij opvalt aan de reacties van de tegenstanders is dat ze erg negatief zijn en dat er door een aantal mensen botweg wordt vermeld dat het niet zou werken.
Vervolgens wordt er vrij snel over gegaan op het onderuit halen van De Stichting No Cancer Foundation.
Ook u noemt in uw artikel een opsomming van eigenaardigheden met betrekking tot de genoemde stichting om uw standpunt meer kracht te geven.
Deze komen op mij niet sterk over en een aantal zijn naar mijn idee ook makkelijk te weerleggen.
Indien u daar prijs op stelt zal ik het doen, maar naar mijn idee gaat de discussie dan de verkeerde kant op.

Graag zou ik van u willen weten wat uw beweegreden is om er zo negatief over te doen?? Hebt u zelf een negatieve ervaring met dit middel??
Er wordt veel geschermd met het argument dat er geen Medisch Onderzoek heeft plaats gevonden op dit middel. Hoe kunt u er dan nu al zo negatief tegen over staan???
Het enige echte feit over Flaraxin op dit moment is dat er mensen op Internet staan die hun verhaal vertellen en er een positieve ervaring mee hebben.
Zij worden gewoon bij hun naam genoemd,waarom wordt er geen contact gezocht met deze personen??
Indien iemand echt een oplossing tegen kanker wil, wat kan dan de reden zijn om niet met hun in gesprek te gaan??
Of zij de waarheid spreken is naar mijn idee makkelijk te verifiëren.

Ik zou het zeer op prijs stellen als u antwoord geeft op deze vragen.

Bij voorbaat dank.

Gebruikersavatar
tomvdwal
Administrator
Berichten: 63
Lid geworden op: Di 15 Jan 2002 22:27
Locatie: Medemblik
Contact:

Reactie op Donnie B

Berichtdoor tomvdwal » Di 31 Aug 2010 08:24

Beste DonnieB

Je kan het ook omdraaien, waarom proberen 'enkele' mensen (leken) een geneesmiddel te promoten waar geen enkel wetenschappelijk bewijs voor geleverd is? Vaak omdat ze er graag in willen geloven! En dat is begrijpelijk. Mensen en familieleden willen maar al te graag dat hun familielid van kanker geneest. Maar dat willen de artsen en de onderzoekers natuurlijk ook!. Te vaak wordt er een verschil gemaakt tussen patiënt, medische staf, onderzoekers en industrie. Voor de duidelijkheid, dat zijn allemaal mensen zoals jij en ik! Allemaal mensen die kanker kunnen krijgen en die ook heel graag willen genezen. (ik ben zelf genezen van een uitzaaiing van een melanoom, dankzij goede artsen en dat was in 1999.)

Er worden momenteel fantastische doorbraken bereikt in de behandeling van kanker, juist door wetenschappelijk onderzoek, Ik ben zelf een ervaringsdeskundige die dagelijks met het onderwerp bezig is. Nogmaals kanker is een verzamelnaam van verschillende ziektes ieder met zijn eigen benadering en behandeling. Om te denken dat Flaraxin' alle kankers kan genezen zou te simpel zijn en dat is het ook! Deze claims zijn er altijd al geweest, misschien moet je eens een bezoekje brengen aan http://www.quackwatch.com.om daar wat meer inzicht in te krijgen en wellicht eens bestuderen hoe een hele nieuwe generatie van medicatie en behandelingen kankerpatiënten werkelijk kan helpen. Dit soort ongefundeerde verhalen houdt patiënten weg bij de reguliere behandelaars, en ik zou dat niet graag op mijn geweten hebben!, jij wel? Zeker niet als het om je familie gaat?

De toekomst zal het leren! Ik heb maar al te vaak de (negatieve) gevolgen daarvan gezien!

Vergeet niet dat kanker niet altijd gelijk dood betekend, veel mensen leven er nog jaren lang mee en kopen van alles, dan hebben zij het gevoel er zelf ook aan bij te dragen, wat op zich ook prima is, Maar .....Het kan ook een bestaande behandeling te niet doen! En dan is er nog het placebo effect! m.a.w alles wat ze gebruiken krijgt dan ook onmiddellijk de credits. De arts en behandeling op de achtergrond wordt dan niet genoemd.

SDK zal in ieder geval nooit accepteren dat deze website een 'verkoopkanaal' wordt ongecontroleerde medicatie, van 'artsen en 'wetenschappelijke organisaties'' die er graag 'zelf beter van willen worden, maar dan financieel! Nogmaals 'n ieder moet gewoon doen wat hij wilt! Daarvoor leven wij in en vrij land. Ik had al erg rijk kunnen zijn met de verkondiging van vele veronderstellingen ( dat is heel eenvoudig.) Mensen willen heel graag ergens in geloven en betalen daar graag veel geld voor. Kijk om je heen en zie!

Als laatste zou ik willen toevoegen dat het vaak wel zin heeft om te kijken wat nog wel wel regulier mogelijk, b.v. in wetenschappelijk onderzoek, de z.g clinical trails. In academische ziekenhuizen of het volgen van berichten vanuit de farmacie! of b.v the compassioned medicine, veelbelovende medicijnen die al worden gegeven omdat deze kankerpatiënten direct kunnen helpen, voordat het onderzoek is afgerond, vaak tegen zeer lage kosten.

SDK heeft de vraag dan ook neergelegd bij de Nederlandse en Belgische toezichthouders, en die zijn prima in staat om daar een antwoord op te geven, al draaien ambtelijke molens traag (helaas).

Als laatste ga ik in op je vraag om in gesprek gaan met de mensen die het middel aanprijzen middels video's. Dat heeft m.i. geen enkele zin, Ik verwacht natuurlijk dat zij laaiend enthousiast zijn. Maar als je iets wilt controleren, dan moet je deze mensen uitnodigen in een wetenschappelijke setting, waarbij ze gevolgd worden door erkende wetenschappers, zoals dat met erkende medicijnen wel gebeurt, Dat gebeurt dan in verschillende en gecontroleerde fases met het echte medicijn en 'n placebo. En daar ben ik natuurlijk nooit op tegen!

Dit forum geeft ruimte voor voor- en tegenstanders, en je ziet je kan je verhaal kwijt.

Trijntje Winkel
Lid
Berichten: 1
Lid geworden op: Vr 23 Jan 2009 08:59

Re: Flaraxin, als je er in gelooft, dan helpt het natuurlijk

Berichtdoor Trijntje Winkel » Zo 03 Okt 2010 10:17

@ DonnieB,

U zegt tegen tomvdwal: als er geen onderzoek gedaan is, hoe weet u dan dat het niet werkt?

Ik zou een tegenvraag willen stellen: als er geen onderzoek gedaan is, hoe weet de fabrikant dan dat het werkt?

Vindt u het normaal om kankerpatiënten een verzinsel voor te schotelen en daar nog geld voor te vragen ook? Met het risico dat flaraxin volkomen onwerkzaam is, waardoor mensen onnodig kunnen overlijden, omdat zij hun kanker behandelen met flaraxin in plaats van met reguliere behandeling?

Ik vind dat niet normaal.

Ik vind dat misdadig.

zomers
Lid
Berichten: 1
Lid geworden op: Wo 15 Sep 2010 19:27

Re: Flaraxin, als je er in gelooft, dan helpt het natuurlijk

Berichtdoor zomers » Do 06 Jan 2011 14:49

Ik heb het bericht die gisteren is geplaatst gelezen...

Ik wil even reageren op
Inmiddels is de eerste FLARAXIN gebruiker al overleden, Voor haar was het wonder blijkbaar niet beschikbaar....Helaas!

Jitske is overleden aan een medische fout. een punctie in de hersenen die niet goed is verlopen.


Ik ben niet voor maar ook niet tegen Flaraxin.
Er zijn niet genoeg onderzoeken gedaan naar Flaraxin...

Lies Rensen
Lid
Berichten: 1
Lid geworden op: Za 19 Mar 2011 19:15

Flaraxin

Berichtdoor Lies Rensen » Za 19 Mar 2011 19:56

Mijn man is longkankerpatient Heeft 5 jaar geleden een chemokuur en 15 bestralingen gehad ruim 3 jaar is hij kankervrij geweest en dan komt het toch terug.Jan Febr Maart 2010 weer 4 chemokuren en die zijn niet aangeslagen. Heeft daarna heel veel pilen via een orthomoleculaire arts geslikt l In jan 2011bleek de tumor behoorlijk te zijn gegroeid 5x 7 cm
De art stelde Tarceva voor ,maar 1 jaar eerder wilde hij dat niet ,want dat had toch geen zin i.v.m. de EGFR receptor .Mijn man heeft dat middel geweigerd omdat hij 10 % kans had dat het aan zou slaan en het geeft zoveel bijwerkingen .
Nu heeft hij een middel dat niet in Nederland geregistreerd staat Flaraxin Het staat als goed bekend ,is een natuurlijk middel zonder bijwerkingen In 90 % van de gevallen effectief
Je zou haast denken een wondermiddel. Als alles waar is wat er gezegd en geschreven wordt ,met de bewijzen van de artsen en patienten is dit de oplossing.
De meeste mensen weten niet precies wat het is ,en kraken dit bij voorbaat al af ,wat erg dom is ,want het blijkt dat zij niet de informatie hebben gelezen die vrij te krijgen is bij de importeur
de tussenpersoon en de artsen uit het ziekenhuis van Kiev en de informatie die op het internet staat
Lees maar eens bij flaraxin.com daar staat alles beschreven of bel eens met de importeur Hij zal u alle informatie geven die u wilt weten .
Er wordt hard aan gewerkt om dit te legaliseren ,maar ambtelijke molens malen traag en ook de pharm industrie wil helemaal niet dat u die informatie ziet of hoort .Het zou het einde kunnen worden van het vreselijke lijden dat chemo therapie heet ,dus ook einde inkomsten van de chemo .
Dan hebben wij nog het probleem dat de meeste artsen niet willen helpen omdat zij met hun BIG registratie gevaar lopen Gelukkig zijn er artsen die zich ook werkelijk inzetten voor de kankerpatient
en die helpen wel ,alleen hangen zij dat niet aan de grote klok.Het getuigd van menslievendheid van deze artsen Zij hebben de eed van Hypocrates goed begrepen ,dat zij arts zijn en zich inzetten om mensen te helpen waar nodig is .
Ik hoop dat er binnen een korte tijd men in gaat zien wat een prachtjuweel men hier laat liggen Dat er eerst nog zoveel mensen moeten overlijden omdat chemokuren niet (meer) werken.
Hoeveel % van de patienten genezen van een chemokuur ? Artsen zwijgen er wijselijk over ,en wat het ergste is ,vraag een arts of hij leden van zijn gezin hiermee zou behandelen ?
Het antwoord zal ik niet verkondigen maar u zou verbaasd zijn als u dit hoorde .
De kosten van dit middel zijn een fraktie wat een chemokuur kost. De ziektekostenverzekering zou de normale dingen weer kunnen bekostigen Het leven zou voor vele mensen weer aangenamer worden
ik hoop dat de mensen er achter komen waar zij nu met de arsten over moeten praten
Durft u dat niet wil ik u wegwijs maken wij zijn destijds geholpen en nu helpen wij andere mensen.
Lies Rensen
l.rensenvangilst@chello.nl

Rwin
Lid
Berichten: 73
Lid geworden op: Do 08 Jul 2010 22:24

Re: Flaraxin

Berichtdoor Rwin » Zo 20 Mar 2011 01:10

Lies Rensen schreef:De meeste mensen weten niet precies wat het is ,en kraken dit bij voorbaat al af ,wat erg dom is ,want het blijkt dat zij niet de informatie hebben gelezen die vrij te krijgen is bij de importeur de tussenpersoon en de artsen uit het ziekenhuis van Kiev en de informatie die op het internet staat. Lees maar eens bij flaraxin.com daar staat alles beschreven of bel eens met de importeur Hij zal u alle informatie geven die u wilt weten.

*ALARMBELLEN!!!* Wat klopt hier niet??! Hoe kun je de mensen die geld verdienen aan dit middel nou als betrouwbare bron bestempelen? Die mensen zijn absoluut niet objectief! --> "Wij van WC-eend, adviseren WC-eend".

Hoeveel % van de patienten genezen van een chemokuur ? Artsen zwijgen er wijselijk over, en wat het ergste is ,vraag een arts of hij leden van zijn gezin hiermee zou behandelen ?

Hier zit er een druk achter zijn laptop te tikken. En samen met mij geneest zo'n 50% van de patiënten met kanker door chemo- en/of radiotherapie. Bij die andere 50% horen typen kanker die pas klachten geven als er niet meer veel (wel iets) aan te doen is. Longkanker is hier een voorbeeld van.
Maar hoe kun je decennia van wetenschappelijk onderzoek en praktijkervaring zomaar aan de kant schuiven als het zijn nut bewezen heeft? Helaas is er nog niet voor elk type kanker een medicijn beschikbaar, maar ga dan niet hier verkondigen dat chemotherapie geen/weinig nut heeft. Er zijn heel veel mensen die er wel baat bij hebben gehad. Mensen, zonder enige vorm van bewijs, flaraxin aanbevelen kan ernstige gevolgen met zich meebrengen.

Nu heeft hij een middel dat niet in Nederland geregistreerd staat Flaraxin Het staat als goed bekend ,is een natuurlijk middel zonder bijwerkingen In 90 % van de gevallen effectief.

Wat is de bron, waaruit blijkt dat Flaraxin goed bekend staat? Daarnaast is kanker een ziekte van het DNA en dus moet een medicijn ook aangrijpen op het DNA. Het zou dan oprecht een wonder zijn (lees: zo goed als onmogelijk) als Flaraxin geen (lange termijn) bijwerkingen zou hebben.

Maargoed, ik ga nog even verder...
Een goedkoop en minstens even effectief middel tegen wat voor ziekte dan ook zal hier met open armen ontvangen worden. En hoe kan een onbekend bedrijf zomaar met een wondermiddel komen? Er zijn bedrijven die zich al meer dan 20 jaar bezig houden met het ontwikkelen van medicijnen tegen kanker. En nu komt er uit het niets opeens een bedrijf met een wondermiddel.... yeah right! Welk wonderbrein gaat er nou werken voor een klein onbekend bedrijf als hij bakken met geld kan verdienen in een groot farmaceutisch bedrijf. Ga er maar vanuit dat de meeste revolutionaire doorbraken van grote bedrijven komen. Vergelijk het maar met de ontwikkelingen op tv gebied... het zijn altijd de grote bekende bedrijven die met de nieuwe dingen aankomen. Waarom? Ze hebben geld om nieuwe dingen te ontwikkelen. Onderzoek kost miljoenen en dat hebben kleine bedrijven gewoon niet.

De vraag is dus: waarom produceren ze zo'n "goed" middel hier dan niet? Waarschijnlijk omdat het gewoon niet werkt! Dat blijkt ook wel als je naar het middel zoekt op PubMed (een belangrijke zoekmachine waarmee je alle medische publicaties terug kunt vinden). Als je hiermee zoekt op "flaraxin" kun je letter geen enkel artikel vinden. Er is dus geen wetenschappelijk onderzoek gedaan naar dit middel, zelfs niet door de fabrikant. Toch wel erg vreemd he?
Ik vermoed dan ook dat het hier gaat om kwakzalverij. Gewoon een misselijkmakend persoon, die geld probeert te verdienen over de rug van ernstig zieke patiënten.
Hij probeert er een mooi verhaal omheen te verzinnen om het zo geloofwaardig mogelijk te maken. Helaas prikt niet iedereen daar doorheen.

Het vervelende is dat mensen met een ongeneeslijke ziekte erg wanhopig kunnen zijn. Ze zoeken heel het internet af en zijn bereid veel geld uit te geven voor een zogenaamd wondermiddel. Als het niet werkt maakt het niet uit, want je zou dan toch niets meer aan het geld hebben. Daar proberen ze op in te spelen, hoe ziekelijk dat ook is.

Mocht dat middel flaraxin echt werken, dan was daar allang bericht over zijn geweest. Voor zover dat niet zo is, geloof ik er simpelweg niks van.
Desondanks blijft het iedereens goed recht om hier zelf een keuze in te maken. Maar chemotherapie als slecht middel bestempelen en artsen afspiegelen als mensen die zich niet inzetten voor patiënten gaat toch wel erg ver. Hoe kun je nou van een arts verlangen dat hij/zij een behandeling voorschrijft als er totaal geen (objectieve!!!) wetenschappelijk bewijzen zijn? Met andere woorden: blind behandelen en op de blauwe ogen van de importeur vertrouwen dat het middel werkt. Dat zou pure kwakzalverij zijn!!
Als het niet gaat zoals het moet, dan moet het maar zoals het gaat

Gebruikersavatar
tomvdwal
Administrator
Berichten: 63
Lid geworden op: Di 15 Jan 2002 22:27
Locatie: Medemblik
Contact:

Re: Flaraxin

Berichtdoor tomvdwal » Zo 01 Mei 2011 09:43

Belangrijk: Lees ook het bericht Flaraxin in beslag genomen door Belgisch parket.

peter62
Lid
Berichten: 2
Lid geworden op: Za 11 Mei 2013 01:07

Re: Flaraxin, als je er in gelooft, dan helpt het natuurlijk

Berichtdoor peter62 » Zo 12 Mei 2013 15:07

Hier wordt voor de zoveelste keer misbruik gemaakt van de wanhoop van mensen
kanker patiënte verdienen meer respect

geef ons kalmte om te aanvaarden wat we niet kunnen veranderen
moed om te veranderen wat we kunnen veranderen
en wijsheid om tussen deze twee onderscheid te maken

mvg een forum lid dat in een traject zit inv ernstige darm klachten
en verschijnselen van neuropathie

adwt

Re: Flaraxin, als je er in gelooft, dan helpt het natuurlijk

Berichtdoor adwt » Vr 03 Jan 2014 22:09

Hoe is het exact afgelopen met die rechtzaak over Flaraxin?

ravenblanket
Lid
Berichten: 2
Lid geworden op: Ma 10 Feb 2014 21:10
Locatie: nijmegen
Contact:

Re: Flaraxin, als je er in gelooft, dan helpt het natuurlijk

Berichtdoor ravenblanket » Zo 24 Apr 2016 10:45

Het is heel simpel.De wetenschappers zijn nu al deccenia lang bezig met onderzoeken en hebben nog steeds alleen maar de grote 3.Chemo, Straling en operatie.Al jaren hetzelfde.En nog is er steeds niets verandert.Nog steeds gaan er teveel mensen dood aan kanker.Zoals ik het zie werkt chemo niet, straling niet en operatie is de minst kwalijke van de drie.
Ik zou willen zien dat er een betere samenwerking komt tussen de reguliere geneeskunde en de zgn alternatieve geneeskunde want daar schort het nogal aan.Als de Arts het niet meer weet moet hij of zij doorverwezen worden naar een alternatieve genezer.
De zgn alternatieve geneeskunde bestaat trouwens wel al wat langer als de reguliere geneeskunde, dus waarom men dit alternatief noemt is mij een vraag.Het zou eerder omgedraaid moeten zijn.Kijk...ik geloof gewoonweg niet dat een giftige behandeling als chemo of straling helpt.Je moet juist ONTGIFTEN en niet nog meer gif in je lichaam pompen.En het is een feit dat de Big Pharma bakken met geld verdient aan kankerpatienten .Als een auto niet kapot zou gaan , konden alle garages hun zaakje opdoeken.Dus zorgen zij ervoor dat hun patient ziek blijft en dat het geld blijft stromen.En of het nu flaraxin is ...ik weet zeker dat er allang een plantaardig middel bestaat tegen kanker maar daar kan geen geld aan verdient worden.Zo simpel is het.Ontgiften ontgiften en nog eens ontgiften en je levensstijl drastisch veranderen want daar zit het fout.En je levensstijl veranderen is een van de moeilijkste opgaven die er is.
je bent nooit uitbehandeld


Terug naar “Een gewaarschuwd mens telt voor 2”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast