Wil jij jouw moeder verrassen met moederdag?

Kinderen vragen van alles, dit forum is voor jonge kinderen.
voorjemoeder
Lid
Berichten: 1
Lid geworden op: Wo 21 Mar 2012 12:58

Wil jij jouw moeder verrassen met moederdag?

Berichtdoor voorjemoeder » Wo 21 Mar 2012 13:10

Is jouw moeder er altijd onvoorwaardelijk voor jou? En wil jij haar voor één keer de verrassing van haar leven bezorgen? Op 12 mei eren we alle moeders met een prachtig Moederdagprogramma.

Wij zijn op zoek naar mooie, aangrijpende verhalen over jouw moeder. Heeft zij veel tegenslag gehad in haar leven, en heeft ze toch haar zonnige humeur weten te behouden? Of misschien ben jij erg ziek geweest en is jouw moeder degene geweest die je verzorgd heeft. Of is je moeder nu ziek en wil je haar in het zonnetje zetten? Of staat je moeder er al jaren alleen voor en neemt ze nooit eens echt de tijd voor zichzelf… Of leeft ze niet meer, maar wil je toch graag iets doen om haar postuum te eren?

Misschien ben jij na een lang traject eindelijk zwanger en wil je dit op een bijzondere manier aan jouw moeder vertellen. Of wil je je moeder herenigen met haar enige zuster die in Nieuw Zeeland woont. Of haar een uniek podium bieden voor haar zangkunsten die ze normaal gesproken alleen in de keuken laat horen..

Als jij je moeder de Moederdag van haar leven wilt bezorgen, geef je dan nu op. Laat weten hoe je jouw moeder in the spotlights wilt zetten en natuurlijk waarom zij een verrassing verdient!

Stuur je verhaal naar voorjemoeder@eyeworks.tv en wie weet wordt jouw moeder in het zonnetje gezet!

Terug naar “Kinderen vragen”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast