ervaringen lotgenoten herstel libido van vrouw bij kanker

Vaak erg onbesproken. Wat doet het met jou?
Hoe gaan anderen ermee om?

EchtpaarLimburg55+
Lid
Berichten: 1
Lid geworden op: Wo 05 Okt 2016 15:46

ervaringen lotgenoten herstel libido van vrouw bij kanker

Berichtdoor EchtpaarLimburg55+ » Wo 05 Okt 2016 16:04

Wij zijn een positief ingesteld echtpaar van 55+ waarvan de vrouw uitzaaiing van borstkanker heeft in de rechterheup. Zij is onder uitstekende behandeling en heeft de juiste medicatie die ervoor zorgt dat ze absoluut geen pijn heeft en zich eigenlijk prima voelt. Mede door een eerdere hysterectomie is haar libido tot een nulpunt gedaald geweest. Dat zinde haar en mij niet en we zijn sinds enige tijd weer aan het experimenteren om haar zin in seks weer zoveel mogelijk terug te krijgen. Wonderbaarlijk genoeg begint dat zijn vruchten af te werpen. Maar er is nog veel verbetering mogelijk.....
Onze vraag is of er lotgenoten zijn (vrouw of stel) die met een soortgelijk probleem zitten en niet weten hoe ze er zelf aan kunnen werken of zelf of met hulp van een seksuoloog of andere hulpverlening ook goede resultaten hebben behaald bij het verbeteren van het libido bij de vrouw.
Wij lopen tot nog toe bij reguliere seksuologen tegen een muur aan. Als we bv vragen naar de mogelijkheden voor behandelingen om de geslachtsdelen een betere bloeddoorstroming te geven weet men zich geen raad. Dit terwijl er bv Yonimassages bestaan die daar wel voor kunnen zorgen.
Afijn, misschien zijn er mensen die het probleem herkennen en hierover eens van gedachten willen wisselen?

Terug naar “Seksualiteit na de diagnose kanker”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 2 gasten